C C C C A+ A A- X

Конкурс - Съд.помощник - Протокол от трети етап

Дата на публикуване 2 март 2022 Последна редакция 2 март 2022 Обяви и конкурси Отпечатай

ПРОТОКОЛ

от изпита на кандидатите за заемане на длъжността „съдебен помощник“ в РС-Видин

 

Днес, 28.02.2022 г., в гр. Видин, в съдебната палата, кабинет № 436, в 14:00 часа се яви кандидатът за заемане на длъжността „съдебен помощник“ в РС-Видин, класирал се в конкурса за трети етап-събеседване-Оля Велизарова Паскова.

Събеседването започна в 14:10 часа, в присъствието на определената със Заповед № 563/31.12.2021 г. на председателя на РС-Видин комисия в състав:

1.Андрей Дечев

2.Тодор Попиванов

3.Пламен Петков

Процедурата по събеседването протече по следния начин:

На явилия се кандидат бяха поставени въпроси от наказателното право и наказателния процес, гражданско право и гражданския процес; какви задачи могат да бъдат възлагани на съдебния помощник съгласно ПАС; мотивация за работата на кандидата като съдебен помощник; какви умения за работа притежава кандидата и други.

Явилият се кандидат отговори на всички поставени от комисията въпроси, като събеседването приключи в 14:30 часа.

Всеки от членовете на комисията постави оценка от събеседването с явилия се кандидат от 2 /две/ до 6 /шест/ в табличен вид, както и постави обща крайна оценка, равна на средно аритметичната оценка от общо поставените три от комисията.

Предвид изложеното, съгласно методиката за оценяване и разпоредбата на чл.144 ал.1 от Правилника за администрацията в съдилищата, комисията  КЛАСИРА

Оля Велизарова Паскова с обща оценка 5.79

Настоящият протокол се представя на административния ръководител-председател на Районен съд-Видин за упражняване на правомощията му по чл.145 от Правилника за администрацията в съдилищата.

                                                        АНДРЕЙ ДЕЧЕВ:

                                                        ТОДОР ПОПИВАНОВ:

                                                        ПЛАМЕН ПЕТКОВ:

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация