C C C C A+ A A- X

Конкурс - Съдебен секретар III - препис протокол 07.2022

Дата на публикуване 12 юли 2022 Последна редакция 12 юли 2022 Обяви и конкурси Отпечатай

ПРОТОКОЛ 

На 11.07.2022 /единадесети юли две хиляди двадесет и втора/ година комисията по провеждане на конкурса за назначаване на свободната щатна бройка за длъжността съдебен секретар в Районен съд-Видин проведе третия етап на конкурса-събеседване.

Явиха се всички кандидати, участвали в етапа за проверка на уменията за писане под диктовка, на познанията по българска граматика, правопис и пунктуация, а именно:

1.Г.Г.И.

2.Т.С.Б.

3.И.Б.А.

В обявения час 10:30 часа, комисията по провеждане на конкурса в състав ДАНИЕЛ ДИМИТРОВ-заместник председател на Районен съд-Видин, ПЛАМЕН ПЕТКОВ-съдия в Районен съд Видин и ЕЛЕНА ЯКИМОВА-административен секретар на Районен съд Видин, пристъпи към събеседване с кандидатите.

------------------------------------------------------------------------------------

Комисията реши оценяването и класирането на кандидатите да се извърши на 11.07.2022 година от 14:00 часа.       

На 11.07.2022 година от 14:00 часа комисията започна оценяване на всеки кандидат поотделно по утвърдените показатели. Всеки член на комисията постави оценки по шестобалната система в отделни таблици, неразделна част от настоящия протокол. Оценките на членовете на комисията се сборуваха и на основание общия брой получени точки, отразени в обобщена таблица, също неразделна част от този протокол, комисията класира кандидатите както следва:

  1. Т.С.Б. -145.50 точки;
  2. Г.Г.И. -137 точки;
  3. И.Б.А.-122.50 точки;

Настоящият протокол се представя на административния ръководител-председател на Районен съд-Видин за упражняване на правомощията му по чл.145 от Правилника за администрацията в съдилищата.

 

                                                           ДАНИЕЛ ДИМИТРОВ:

                                                           ПЛАМЕН ПЕТКОВ:

                                                           ЕЛЕНА ЯКИМОВА:         

Този сайт използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта.

Приемам Отказ Повече информация